Dansk kvalitet og design med

exceptionel siddekomfort

Med designmøbler fra VERMUND får du dansk design, monteret i hånden på vores produktionsfaciliteter i Danmark.
VERMUND er en nøje udvalgt møbelserie, baseret på Vermund Larsens originale designs fra 1950’erne og -60’erne.

Vermund Larsen arbejdede i et designspekter, hvor ingen af de andre store danske designere lagde deres energi – nemlig i samspillet mellem æstetik og god ergonomi, hvilket resulterede i en uforlignelig god siddekomfort. Møblet var altid i centrum og design og komfort gik hånd i hånd. Vermund Larsen yndede at tilgå formsproget ud fra et holistisk syn på kvalitet – hvor designet skulle indramme en god siddekomfort, førend han anså det for at være fuldendt.

VERMUND er mere end et møbel – du får Dansk design, 6 års garanti, og produkter der er opstået i passion og skabertrang inspireret af samspillet mellem natur og urbant miljø med træ, stål, naturlæder og designede stoftyper.

Vermund Larsen

møbeldesigner, fabrikant og opfinder

Vermund Larsen står for mange som den ukendte fader til flere opfindelser, som vi i dag forbinder med den moderne stol, f.eks. at anvende gaspatroner til højdeindstilling af kontorstole.

Vermund var passioneret omkring design, form og funktion og var også den første europæiske producent af glasfiberstole – et design der blev lavet i samarbejde med Ib Kofod Larsen.

På trods af Vermunds alt for tidlige bortgang, d. 28. februar 1970, lever hans møbelklassikere videre, og kan fortsat fortælle historien om en af dansk designs mere ukendte fædre.

VERMUNDs designs sikrer en æstetisk smuk og formfuldendt siddeløsning, der med et personligt udtryk, lyser op i ethvert rum.

Alle Vermund Larsens designmøbler fremstilles stadig på produktionsfaciliteterne i Aalborg, hvor vi opretholder VERMUNDs stolte traditioner for håndværk og smukke møbler.

Populære produkter

Produkter