VERMUND MØBLER
TIL PROFESSIONELLE

Velkommen til VERMUND.

Vi sætter en ære i høj siddekomfort og smukt design, som vi leverer på kort tid fra vores montage med eget polsterværksted i Aalborg.

Få et kig ind i vores værksteder, når Anders præsenterer VERMUND i videoen her.

Introduktion til VERMUND
MATERIALER TIL DIT PROJEKT

BILLEDER

3D-FILER

ANSVAR

PLEJE

CASES

INDRET MED VERMUND

Med møbler fra VERMUND kan du skabe forskellige udtryk, så de passer til enhver indretning. Du har mulighed for at kombinere træ, stof, læder og stål på utallige måder, så du opnår unikke møbler til netop dit projekt. Find inspiration i – men lad ikke dig ikke begrænse af eksemplerne herunder.

SPISESTEDER

VERMUND stole har en uovertruffen siddekomfort og egner sig derfor fantastisk til restauranter, caféer og kantiner. Vores stole kan sammensættes i rengøringsvenlige materialer i træ og læder uden at gå på kompromis med æstetikken.

VL135-sort-med-pude

LOUNGE

VERMUND loungestole og -borde kan med sine mange udtryksmuligheder passe ind i de fleste projekter. Justér udtrykket med læder og stof samt tilvalg af armlæn, mens bordenes overfladefinish i træ eller linoleum tilføjer et strejf af personlighed.

konference-safe-solutions

Møde og konference

Siddekomfort er essentielt under møder og konferencer, når gæsterne skal sidde ned i længere tid. Stole fra VERMUND kan passe ind i alle indretninger med sine organiske former og utallige kombinationer af træ, læder, stof og stålfinish.

VL_66_kontorstol

KONTOR

Kontorstole fra VERMUND lyser op i et hvert kontor med det enkle design og de mange muligheder for at bringe farver ind i indretningen. Kontorstolene er bygget med øje for designet, men endnu vigtigere er det, at siddekomforten er helt i top, og at du kan variere din siddestilling i løbet af dagen.

ALLE PRODUKTER

SE DE MANGE VARIANTER I VORES
LIVING SHOWROOM I AALBORG

ANSVAR

VERMUND er en del af Vermund Larsen A/S og er certificerede i ISO 9001 og ISO 14001, som er internationalt anerkendte standarder for miljø og kvalitet. Dette sikrer, at vi har en standardiseret tilgang til vores processer og metoder, samt at vi fokuserer på både kvalitet- og miljøforbedringer. Dette gør sig gældende i de valg, vi træffer i vores produkter men også i det arbejde og de processer, som ligger omkring produktet.

Bæredygtige materialer

Hos VERMUND bruger vi kun danske leverandører med træ fra FSC®-certificerede skove. Det betyder:

  • At der ikke fældes mere træ i skoven, end skoven selv er i stand til at reproducere.
  • At der tages hensyn til skovens biologiske mangfoldighed, samt arbejdernes trivsel.
  • At skoven drives bæredygtigt, og at du kan købe træet med god samvittighed.

VERMUND har et udvalg af miljømærket stof og kromfrit læder, og vores dygtige polstrere har stor erfaring med forskellige materialetyper. Da vi har eget polsterværksted kan vi også hurtigt producere stole med de stof- og lædertyper, som passer til netop dit projekt.

Miljømæssig ansvarlighed

Vi stiller store krav til, at vores produktion er miljømæssigt ansvarlig. Det gælder både genbrug af materialer og produkter, men også den daglige produktion generelt.

Vi affaldssorterer og sender metal, plastik og emballage til genanvendelse, så alle elementer fra produktionen indgår i en genanvendelsescyklus.

Vi samarbejder med flere virksomheder for at styrke vores fokus på genbrug og minimere mængden af affald. Dermed sikrer vi en mere cirkulær og grønnere tilgang til bortskaffelse og genanvendelse. Eksempelvis lever vores tekstilrester videre hos kreative, lokale ildsjæle.

Vi forventer også, at alle vores leverandører og samarbejdspartnere skal efterleve dette. Og derfor er vi i tæt dialog med dem om, hvordan vi sammen tager de rigtige valg i forhold til miljø og kvalitet.

Test og godkendelser

VERMUND møbler er godkendt i henhold til DS/EN 15372, DS/EN16139 og DS/EN1335. Alle møbler monteres i hånden på vores produktionsfaciliteter i Aalborg.

Produkterne er udstyret med unikke id-numre, som giver dig 6 års garanti.

SAMARBEJDSPARTNERE

Kontakt os

Vi kan kontaktes via telefon, email, chat eller via kontaktformularen

Tlf: 7027 3050
Mail: mail@vermund.eu

MAN-TOR 08:00 - 16:00, FRE 08:00 - 15:00

Produkter